11 decembrie 2007

Sempre Quartett la Teatrul Act - fotografii

Sempre Quartett a evoluat la Teatrul Act în perioada 9-10 decembrie 2007 într-un spectacol audio-video fusion, în proiectului organizat de Institutul Cultural Polonez în cadrul Anului Karol Szymanowski. O prima cronică a serii de duminica 9 decembrie poate fi găsită aici. O altă cronică muzicală este aici. De îndată ce găsim o variantă de a pune on-line o "dovadă sonoră" a evenimentului, veţi avea posibilitatea să şi auziţi cum cântă Sempre Quartett. Bineînţeles, dacă doriţi să auziţi o interpretare live a cvartetului, contactati-ne cu încredere! Vă vom cânta exact piesa dumneavoastră cea mai draga!
Alte imagini şi două-trei videoclipuri vor fi postate pe net curând... speram! Autorul acestora îşi cere scuze pentru nepriceperea de a pune un videoclip pe web, în condiţiile în care acesta are peste 100MO, maximul acceptat pe blogger.com; fetele din cvartet nu au nici o vină pentru acest aspect :)
[update 05/05/2008 - pe YouTube sunt deja câteva înregistrări de la concert. Între timp a fost lansat şi CD-ul audio Szymanowski Re:Loaded, ediţie ne-comerciala editată de Institutul Polonez din Bucureşti, mai 2008]

Cea mai bună variantă să ascultaţi cvartetul ar fi fost prezenţa în mica sala a Teatrului Act.
Ati fost acolo? Aşteptăm opiniile şi comentariile voastere!

SEMPRE QUARTETT