17 februarie 2008

Sempre Quartett la Teatrul ACT - fragmente video pe YouTube!

Din pacate nu ne-am descurcat sa punem pe web filmulete filmate de noi la concert - au peste 200MB; ne ajuta cineva? asteptam sprijin la sempre.quartett[at]gmail[.]com. Recunoastem: membrele cvartetului se pricep la muzica, nu la IT...

Acesta s-ar putea sa fie, la un moment dat, locul de prezentare a secventelor video din concertele noastre: Sempre Quartett on YouTube!

Până atunci, puteţi vedea ce au filmat/înregistrat alţii la concertul nostru: pe câteva pagini de web si bloguri se găsesc de prin luna ianuarie 2008 câteva înregistrări audio-video. Chiar daca în prezentarea acestora nu se face [total necolegial!] absolut nici o referire la numele cvartetului nostru, respectiv ansamblul Sempre Quartett ca entitate, parte importantă în proiectul Karol Szymanowski - spectacol multi-art sustinut de catre Institul Polonez din Bucureşti [bine măcar că sunt trecute numele membrelor cvartetului], putem fi văzute şi auzite şi noi! [later edit: între timp mai scrie lumea şi despre noi... colegii chiar şi-au cerut scuze într-un fel!

Dacă vreţi să ne auziţi /vedeţi live, contactaţi-ne! Cântam mai bine decât se aude pe net!

....

Karol Szymanowski - 1st String Quartet
Karol Szymanowski Concert sustained by The Polish Cultural Institute from Bucharest.

Georgiana Maria - first violin
Irina Soleanu - second violin
Marie-Jeanne Mai-Antal - viola
Mariana Amarinei-Oteleanu - cello

Eric Satie - Gnossienne nr. 1

Trio for Oboe, violin and cello by Grazyna Bacewicz

Collective Improvisation Raw 1
[update 05/05/2008]
Cautati pe YouTube cateva inregistrari cu noi! Pana la urma ne-am descurcat...